Waarom werken met WDW?

Bij WDW hebben we een open blik. We laten los dat alles moet gaan zoals het altijd ging. Daarom praten we niet over ‘de aannemer’, maar over bouwcapaciteit, niet over ‘de installateur’, maar over technische capaciteit. We organiseren niet alleen samenwerkingen tussen ‘partijen’ of ‘bedrijven’, maar ook tussen mensen. We verbinden. We zetten iedereen aan tafel met een belang in de wijk en zorgen ervoor dat deze mensen hun eigen doelen kunnen bereiken door samen te werken aan hun gezamenlijke doelen.

WDW voor gemeentes

Als gemeente schakel je WDW in om een integrale wijkaanpak te ontwikkelen waarbij particulieren, scholen, bedrijven en corporatie met elkaar samenwerken. Je kiest ook voor WDW als je meer wilt halen uit de bestaande samenwerkingen en hogere doelen wilt bereiken.

WDW voor corporaties

Als corporatie kies je voor samenwerking met WDW wanneer je in de wijk een écht verschil wil maken dat groter is dan alleen het belang van de ‘jouw’ huurder. Je kiest ook voor WDW als de verschillende bedrijven die je inschakelt voor groot en klein onderhoud, voor energetisch verbeteren en installatiewerk langs elkaar heen lijken te werken.

Onze partners

logo SDW
AGEM